Biesenhof

Uitvaart op locatie 

Een restaurant en evenementenlocatie aan de voet van Sweikhuizen met een rijke historie, met oorsprong uit 1259. Zo heeft onze Carréhoeve vele functies mogen uitoefenen, van commanderij onder het gezag van ‘Alden Biesen’ tot aan boerderij in handen van verschillende families door de jaren heen. In 2004 zijn de restauraties gestart waarmee ‘de Biesenhof’ is omgetoverd van vervallen boerderij tot aan waar we nu zijn: een prachtig restaurant en evenementenlocatie, waar Zuid-Limburgse gastvrijheid centraal staat.

Gelegen in Geleen aan de voet van de Sweikhuizerberg, vindt u onze Carrehoeve. Hier kunt u van woensdag t/m zondag genieten van een lunch of diner in ons restaurant of op ons terras, waarbij zelfs met onze speelweide aan de kleintjes is gedacht!
Daarnaast kunt u 7 dagen per week in onze hoeve terecht voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Van trouwen in een landelijke setting tot aan grote zakelijke bijeenkomsten, of afscheid nemen van uw dierbare in een warme en huiselijke sfeer.

Biesenhof

Uitvaart op locatie