Trouwen en Feesten

Trouwen op de Biesenhof 

Carréhoeve Biesenhof  is een officiële trouwlocatie. In de prachtige Pronkkamer kunt u uw huwelijksceremonie in gepaste plechtigheid laten voltrekken. Om een datum te reserveren bij de ambtenaar van de burgerlijke stand, neemt u contact op met de gemeente Sittard- Geleen.

Na afloop van de huwelijksceremonie, kunnen wij voor u het gehele feest verzorgen op verschillende locaties op de Biesenhof. Van de champagne en bruidstaart tot aan de versiering, alles word tot in de puntjes verzorgt, zodat u een onvergetelijke dag beleeft.

De schrijnemakerzaal heeft een capaciteit tot 150 personen. De combinatie van de houten dakconstructie en de sfeervolle inrichting is uitzonderlijk te noemen.
Biesenhof Theater voorheen de Tiendeschuur heeft een max. capaciteit van maar liefst 450 personen. Ook deze zaal heeft een unieke en bijzondere uitstraling en zorgt voor een prachtige ambiance.

Wilt u uw bruiloft of feest combineren met een overnachting, ontbijt, lunch of diner? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. 

Feesten op de Biesenhof

Bij feesten en recepties draagt de uitstraling van de locatie in hoge mate bij aan de gezellige sfeer. Maar ook de zorg en toewijding van uw gastheer en gastvrouw zijn van belang. Omdat wij als geen ander beseffen hoe belangrijk een geslaagd feest voor u is, nemen wij u alle zorgen uit handen.

Voor uw feest kunt u gebruik maken van de Schrijnemakerszaal, Biesenhof theater, de Brasserie, serre of een van de mooie terrassen. Naast de catering verzorgen wij ook de sfeervolle aankleding van de feestlocatie. Uiteraard op de manier zoals u dit wenst. Onze locatie is geschikt voor feesten tot 450 personen.

Voor al uw wensen, een eerlijk advies of een offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan persoonlijk garant voor de beste service.

 
Een historisch monument waar heden en verleden samenkomen.