Puur lof Zang, vrijdag 13 nov'15

Na het grote succes van de voorbije 2 jaar, zal dit jaar wederom Puur Lof Zang plaatsvinden in het Biesenhof Theater. Reserveer alvast vrijdag 13 november in uw agenda.

------------------

Al 2 jaar heeft Puur Lof Zang plaatsgevonden in het Biesenhof Theater. Het was geweldig!
Puur Lof Zang is een voorstelling waarbij kijken & proeven, beleving & inspiratie, passie & hartstocht centraal staat.

Puur Lof Zang is een voorstelling waarbij kijken & proeven, beleving & inspiratie, passie & hartstocht centraal staat.

In een avondvullend programma ontdekt u de inspiratiebron achter de muzikant en de chefkok. Onder het genot van verschillende amuses (plus passende wijnen) en muziek wordt u mee op reis genomen en aangenaam verrast.

De hoofdrolspelers van deze voorstelling, zullen in een intieme ‘MTV-unplugged’-sfeer de inspiratie achter ‘de song’ en ‘de dish’ delen met het publiek;

Muzikant Ben Kribben (Van Dik HoutBenk & De Dominators / laatste single ‘Speel met mij’, is duet met Jelka van Houten ), zal voor u optreden en laat u niet alleen zijn muziek horen, maar brengt ook een ode aan zijn inspiratiebronnen. Hij zal  vertellen  hoe sommige nummers tot stand zijn gekomen, en door wie geïnspireerd. Dus we gaan het verhaal achter het nummer horen.

Luister, drink, proef en beleef deze notenbrij zelf in intieme sferen. En deel uw passie voor smaak & muziek! De combinatie, De chefkok & De muzikant, verzorgt harmonie tussen Pan en Podium: een uniek samenspel!

Hieronder enkele sfeerbeelden

 

 
Een historisch monument waar heden en verleden samenkomen.